čtvrtek 15. března 2018

Moje inspirace

Krásný dobrý večer, dnes jsem si pro vás připravila takový inspirativní článek. Sepsala jsem zde několik tipů na lidi, kteří mě inspirují. Díky nim vím, že všechno je možné, že člověk dokáže vše, co si usmyslí a že svět i život je úžasný. Věřím, že i vás tito lidé nakopnou a tento článek bude pro některé z vás užitečný. :-) Takže...tady jsou! :-)

1. Nayitavp
Moje jednoznačná vítězka! Naya Rappaport vyrostla v Dominikánské republice a k józe ji přivedla maminka. Miluje cestování, jídlo a víno. Na instagramu vás ohromí tím, co dokáže se svým tělem udělat a občas tyto pozice vylepší o nějaký ten obleček - např. Gamora (Strážci galaxie), Wonder Woman, Catwoman aj. Určitě koukněte na její instagram: https://www.instagram.com/nayitavp/




 2. The SIKLS
Mladá česká rodina, která cestuje po celém světě i se svým malým synem Elliotem. Na instagramu najdete úžasné fotky, které vás ohromně namotivují! Hned budete chtít vyrazit do zahraničí a poznávat svět. :-)
Pro další inspiraci klikněte zde: https://www.instagram.com/thesikls/



3. ZaNormalniHolky
ZaNormalniHolky je projekt, který vytvořila Kristýna Dolejšová a tento projekt si získal mnoho srdcí. Jelikož tento projekt učí dívky a ženy mít se rády takové, jaké jsou. Díky tomuto projektu se ženy přestávají stydět za své tělo a začínají ho brát jako svůj chrám, který je jednoduše krásný.
Pokud vás to zaujalo, mrkněte tady: https://www.instagram.com/zanormalniholky/



4. Anie Songe
Anie je prostě super! Kromě psaní blogu vydala i svou knížku, maluje plakáty, vyrábí náramky, vytvořila básničkový diář, kalendář, plecháčky...je to velice kreativní člověk. Navíc se umí podělit o zážitky ze života bez cenzury. Je vtipná, krásná, tvořivá a hlavně je to víla - jak mořská, tak i lesní. :-) Pro více informaci mrkněte zde: https://aniesonge.com/ 
https://www.instagram.com/anie_songe/



5. Tereza In Oslo
Terezka, její manžel John Erik a syn William. Tato rodinka je skvělá. Terezka napsala knížku ve které popisuje svůj životní příběh. Mimo jiné Terka píše i vlastní blog: http://www.terezainoslo.com/
Na jejím blogu se můžete dočíst o životě v Norsku, o životě v Praze, o těhotenství, o sportech, které má ráda a Terka vám dodá i jistou míru motivace. Je to skvělá žena. :-)
Instagram: https://www.instagram.com/terezainoslo/


Přeji vám krásný víkend.
Vaše Kikuš.

3 komentářů:

  1. Za Normální holky jsem si oblíbila téměř okamžitě, něco takového v českém prostředí fakt chybělo :) Mojí inspirací jsou i třeba holky z ACOS, hlavně v tom, že jsi jsou za svém, dovolí si mluvit i o věcech, který se jim třeba nepovedly a hlavně v cestování :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anie je nejlepší! :') Miluju cestovatelské fotky a ještě má instagram tak pěkně sladěný! :D prostě paráda.:)
    Ann

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena