středa 18. května 2016

Překonání sebe sama a pondělní překvapení

Krásné dobré ráno, dnes mám pro Vás článek, který jsem chtěla zveřejnit už v neděli, ale nějak na to nebyl čas. Je tedy psaný tak, jako bych ho ten den zveřejnila. A rovnou jsem k tomu připsala i moje pondělní překvapení. Tak pojďme na to. :)
Zdroj: Pinterest

Mám obrovskou radost. Směju se od ucha k uchu a cítím hrdost. Hrdost k sobě. Radost ze sebe. Dnes jsem se překonala. Překonala jsem svůj strach a poněkud úspěšně.
Jsem strašpytel. Bojím se zubaře, odběrů krve, blesků, pavouků..a taky stojů na hlavě či rukou. Není to zrovna aktivita, která by byla mému srdci blízká. Každopádně dnes se mi povedlo tento strach malinko zmírnit.
Odpoledne jsme s mamkou dělaly šílenosti a smály se na celý dům. V domě tedy panovala skvělá nálada a smích nám zase o něco málo prodloužil život. :)
Zkoušely jsme stojky, mosty..nejdřív jsem měla hrozný strach a do stojky jsem se nechtěla pouštět, ale mamka mi pak chytla nohy a pomohla mi. Zvládla jsem to. Zkusila jsem to znovu. Zase se to povedlo. Úspěch. Můj malý osobní úspěch. Strach ustoupil. Čím častěji jsem to zkoušela, tím méně jsem se bála. Myslím, že stojce teď budu s menší pomocí věnovat více času.
Mám daný cíl. Jednou chci udělat stojku tak, jako žena na výše uvedeném obrázku. Jednou to dokážu, ale vím, že je to běh na dlouhou trať. Může trvat roky, než se člověku podaří udělat některou z jóga pozic. A právě proto, je to zajímavější. V józe je možnost se neustále vylepšovat, zkoušet nové věci a objevovat to, co dokáže naše tělo.
Teď přejděme k tomu, co mě v pondělí překvapilo. Deník vyhlásil soutěž Perem studenta, kdy jsou 3 kola a 3 témata, na které napíšete článek. Já jsem bohužel 1. kolo prošvihla, ale do druhého i třetího jsem článek napsala. No a v pondělí se stalo to, že učitelka češtiny mi poslala odkaz, na kterém najdete můj zveřejněný článek z druhého kola. Měla jsem šílenou radost. Jestli máte zájem, zde je odkaz, abyste si článek mohli přečíst. Je o Karlu IV. při příležitosti sedmistého výročí od jeho narození. :)
Vaše Kikuš.

2 komentářů:

  1. To tě vážně obdivuji! Postavit se něčemu, čeho se obáváš, chce velkou odvahu :) Ale stojí to za to, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, to tedy stojí. Člověka to potěší, takový malý osobní úspěch. :)

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena