pondělí 8. prosince 2014

Láska 21. století

Chvíli mi trvalo, než jsem popadla inspiraci, ale přeci jen jsem se dočkala. Kolem nás je spousta věcí, o kterých člověk může psát, a proto je těžké vybrat jednu konkrétní. :-) Tento článek bude poněkud delší, takže budu ráda, když se najde někdo, kdo ho dočte až do konce. Hurá do toho! ;-)

V dnešní době se v mnoha případech nedá mluvit o lásce. Je to spíše falešný vztah, nebo vztah, který je pouze o sexu. Tuto dobu výrazně ovlivňují také sociální sítě. Hlavně Facebook.  Některé holky si myslí, že kluka sbalí na fotky svého nahého těla. Jenže věc se má takhle: Pošlete nahou fotku, tím mu umožníte vidět to, co chtěl a on o vás akorát tak ztratí zájem. A i kdyby o vás ten zájem měl i nadále, tak je to spíš o tom, že vás chce do postele. To znamená-krátký flirt, a pak ADIOS! ;-)

Setkala jsem se už i se situacemi, kdy spolu "chodili" lidé, kteří se naživo ani neviděli a bylo to pouze přes Facebook. Co je tohle za vztah? Ve vztahu jde o to, mít někoho, kdo vás podrží, komu můžete věřit, kdo vás obejme, když je vám nejhůř, je to o vzájemné toleranci, o tom být poblíž sebe ať se děje cokoliv a ne napsat si do chatu "Miluji Tě", když jste se nikdy neviděli na živo a ani nevíte, kdo na druhé straně drátu může být doopravdy.

Jen si vemte ten rozdíl. Spousta dnešních rodičů spolu jsou již od svých teenagerovských let. To znamená, že spolu žijí třeba 15 let. To je LÁSKA! :-) A dnešní doba? Vztahy v řádu týdnů či měsíců. (Samozřejmě se najdou výjimky).

Bohužel se můžeme setkat i se závistivými lidmi. Tak moc vám závidí vztah, že začnou roznášet nepěkné drby, vymyslí si kdoví co strašného např. nevěru vašeho partnera/vaší partnerky, a pak už je to jen o důvěře ve vztahu. Nelíbí se mi, že je někdo zadaný a najdou se lidi, kteří se vám partnera/partnerku snaží přebrat. Je to hnus a troufalost.

Myslím si, že kdyby dnes byli vysláni chlapci na vojnu, tak dívky by nebyli schopné čekat na jejich návrat tak, jako to bylo kdysi. 


A co je naopak krásné? Že i přesto všechno, co se v dnešní době děje, se najdou páry, které drží při sobě, jsou spolu dlouho a nenechají se zničit dnešní společností. Je to vzácnost, a ta se cení. 

Občas když projíždím internet a je tam ta typická věta, že pravá láska není o vzhledu, pozastavím se i nad komentáři, které se zde objevují. Jsou to komentáře typu: "Jsou to kecy, každému záleží na vzhledu" apod. Svým způsobem má dotyčný pravdu. I vzhled je podstatný, ale jde o to, že každému se líbí něco jiného. Podle mě pro každého na světě, je připravená jeho drahá polovička, jen ji musí najít. 

Na závěr bych chtěla říci, abyste se nevzdávali, pokud to hledání není snadné a nedaří se vám. Je důležité se nevzdávat, protože pak se může stát, že se vzdáte těsně před cílem. (No jo, zákon schválnosti). Láska je krásná věc a k životu patří. Věřte nebo ne, i zlomené srdce vás posune dál.


Mějte se krásně, ahoj u dalšího článku! :-)
Vaše Kikuš









0 komentářů:

Okomentovat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena