středa 30. srpna 2017

České středohoří - 2. část

V minulém článku jste se dočetli o začátku naší dovolené v Českém středohoří a zde je její pokračování. :)

4. den
Čtvrtý den jsme se vydali do lázní. Přesněji do Karlových Varů. Od začátku jsem tam chtěla jet a bylo to správné rozhodnutí, protože jsem byla úplně nadšená! Krásnější lázně jsem ještě neviděla. Byla jsem opravdu moc šťastná, že jsme tam jeli. Prošli jsme si Mlýnskou a Vřídelní kolonádu. Počasí nám přálo, možná až moc. Každopádně jsme si Karlovy Vary opravdu užili, zašli jsme si tam i na oběd - což bylo taky pěkné drahé, koupili lázeňské oplatky a taky jsme navštívili Becherovu vilu. Všechno to byla naprostá nádhera..jen posuďte sami! :-)





























5. den
Další den bylo škaredě a poprchávalo, takže jsme jeli do Aquasvěta v Chomutově. Byl to krásný velký aquapark. Obsahoval plavecký bazén, 2 tobogány po kterých se jezdilo v nafukovacích kruzích, což byla sranda :-D, masážní trysky i lavice, whirlpool, dětské brouzdaliště, houpací bazén..
Bylo to tam super. :)

6.den
Náš poslední den. To znamená cesta domů trvající 7 hodin. Zastavili jsme se v Mladé Boleslavi, kde jsme navštívili Škoda Muzeum. Bylo opravdu velké a kromě automobilů tam můžete vidět i kola nebo motocykly. :-)
















A to už je vše. :-)
Vaše Kikuš.

4 komentářů:

  1. Ve Varech jsem ještě nebyla, díky, žes mi je aspoň takhle fotkami přiblížila :).
    Taky jsme byly v podobném akváči - Aqualand Moravia, když jsme s holkama byly na Moravě (obviously). Takže věřím, že tohle je podobné :).

    https://gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Je to tam prostě nádherné a z fotek je vidět že jste si to skvěle užili :)

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena