čtvrtek 1. června 2017

Španělsko - 5. a 6. den

Dobré odpoledne,
zase jsem se rozhodla spojit dva dny do jednoho článku, jelikož už si dáváme volno a  neděláme nic moc zajímavého. V podstatě je to pořád dokolečka. Jídlo, moře, bar, jídlo, siesta, bar, vířivka/bazén/delší volno u baru, jídlo, bar. :D Abych to upřesnila, v baru nabízejí i nealko, abyste si něco nemysleli :D a je to taková větší místnost, kde probíhá i animační program/diskotéky/karaoke apod. Proto tam taky trávíme tolik času. :)
Jediné, co bych tak mohla dodat je to, že už jsme s mamkou na sebe měly trochu ponorku a tak se snažíme tyto poslední dny být i chvíli samy. Což je opravdu dobrý nápad, to mi věřte. Být spolu 24 hodin denně je celkem o nervy - někdy.
Taky už v podstatě nic nefotím, takže Vám tady dávám pouze fotku ze včerejší pláže, která je focena mobilem a navíc přidána z Facebooku, takže má horší kvalitu. :) Máme tady skoro pořád krásně slunečno a teplo. Jen v úterý trochu napršelo, ale to nám nevadilo, jelikož jsme byly na výletu v Barceloně, takže nám alespoň nebylo horko. :)


Mějte se krásně. :)
Vaše Kikuš.

0 komentářů:

Okomentovat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena