středa 28. června 2017

Havajský rituál odpuštění

Tento rituál mám z knihy Carolyn Boyesové - Jak získat lásku. Knihu doporučím všem. Podle názvu to vypadá, že je kniha vhodná jen pro nezadané, ale není to tak. Já přítele mám a musím říct, že tato kniha je super. :) Jasně, že to je hodně o tom, jak si přivábit lásku, milujícího partnera apod. Ale zaměřuje se také na vaše přátele či rodinu. A pokud již jste ve vztahu, možná, že díky ní pochopíte pár věcí, jelikož když chcete změnit svět, změňte sebe. V knize jsou různá cvičení, které vám pomohou ve všem, co si budete přát. Já na ni narazila v Levných knihách, stála asi 60 Kč a stojí za to. :)
A teď už přejdu na samotný rituál:
  •  Posaďte se na místo, kde máte klid a nic vás nebude vyrušovat.
  • Představte si, že před sebou máte malé jeviště. Představte si na něm kohokoli, s kým máte v životě nevyřešený problém. Kohokoli, kdo ve vás vyvolává zlobu, smutek nebo nějaké jiné negativní emoce. 
  • Představte si s láskou jejich obraz na jevišti. Obklopte je bílým láskyplným světlem vesmíru. Tato energie vyléčí vše.
  • Představte si, že se temeno vaší hlavy otevírá, aby mohlo toto láskyplné světlo plynout dovnitř a procházet vaším tělem. Následně bude vycházet z vašeho srdce ven, poputuje k lidem na jevišti a bude je naplňovat láskou a uzdravením. 
  • Řekněte jim vše, co jim říct potřebujete. Také naslouchejte tomu, co potřebují říct oni vám. V duchu jim odpusťte a poděkujte jim za to, co vám dali. Poslechněte si, jak oni odpouštějí vám za nevědomou projekci nebo bolest, kterou jste jim způsobili.
  • Pokud je to pro vás těžké, uvědomte si, že lidé, které v duchu vidíte, jsou vaší součástí. Tyto představy jsou ve vašem nevědomí, a pokud se držíte negativních emocí, ubližujete jen sami sobě. Když odpustíte ostatním, odpustíte ve skutečnosti především sobě. Uděláte tak prostor lásce, světlu a radosti.
  • Až dokončíte proces odpuštění, poděkujte lidem na jevišti. Představte si čepel z bílého světla, jak přesekává energetická vlákna, která vás k sobě navzájem poutají. Dovolte vláknům, aby se vrátila k tomu, komu patří, a vzala s sebou veškerou energii, kterou jste doposud plýtvali na negativitu a která teď může být přeměněna opět na lásku. Potom ti lidé mohou svobodně odejít.
  • Pokud jste si představovali lidi, kteří jsou stále součástí vašeho života, nutně to neznamená, že byste s nimi museli přerušit kontakt. Pokaždé, když na ně pomyslíte, navazujete spojení. Jenže negativní spojení díky odpuštění zmizí, a proto bude spojení lehčí, láskyplnější a harmoničtější. 
  • Tento rituál můžete provádět jak často chcete. Vyčistí vám cestu k životu, jaký chcete.
Věřím, že vám tento rituál pomůže k dosažení lásky od ostatních, ale také od sebe sama. :)
Vaše Kikuš.
Zdroj obrázků: Tumblr

4 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena