pondělí 22. února 2016

Oslava, Velký Gatsby a ochutnávka sushi

Nádherné odpoledne Vám všem! :) Po několika chmurných dnech nás překvapilo sluníčko a nastolilo úsměv na tváři a dobrou náladu. Konečně nějaká změna. Včera nezastavitelně pršelo a člověka to dohánělo akorát tak k protivnosti. Ale dnes je to jiné..Každopádně, já Vám budu vyprávět o mém víkendu, který mi přinesl zajímavý kulturní zážitek a poznání něčeho nového. Do včerejšího odpoledne neobjeveného.
V sobotu se konala oslava narozenin mé tety. Jak už to tak bývá, sešla se skoro celá naše rodina. Asi Vám nemusím vyprávět o tom, jaká ta oslava byla. Myslím, že všichni ty rodinné oslavy dobře znáte. Ale povyprávím Vám o tom, co se dělo, když jsem já a můj přítel z oslavy odešli.
Měli jsme namířeno do Ostravy. Přesněji do divadla Jiřího Myrona. Můj přítel dostal k Vánocům lístky na Velkého Gatsbyho. Takže jsme je hodlali využít. Představení začínalo v 18:30. Cestou do divadla jsme se mačkali jako sardinky v autě, jelikož nás v něm jelo 6. Někdo jel na tatarák a někdo (tedy my) do divadla. V divadle jsme se usadili do pohodlných křesel a očekávali zhasnutí světel.
Světla zhasla a herci začali přicházet na scénu. Musím Vám povědět, že měli nádherně promyšlené světelné efekty! Mám pocit, že jsem na to chvíli koukala s pusou dokořán. Díky bohu, že v divadle nelítaly mouchy, protože by se má pusa v tu chvíli stala zřejmě přistávací dráhou. :D
Po hodině a půl následovala pauza, pro mnoho lidí spíše hygienická přestávka, no a pak představení pokračovalo. Můj celkový dojem byl takový, že světelný efekt a vystupování herců bylo na jedničku. Představení bylo mnohdy velmi zábavné, ale také nudné. Je velmi obtížné udržet pozornost lidí na 3 hodiny. Řeknu Vám to asi takhle. Negativem pro mě v tomto představení byl děj. Neustále tam byla párty, alkohol a kouření cigaret. Jednoduše to pro mě postrádalo děj. Nebo spíše..nebyl ten děj tak zajímavý.
V neděli jsme pak s přítelem chtěli jet do Baumaxu. Bohužel se vyskytly jisté komplikace, kdy můj přítel nemohl najít doklady. Jeli jsme z garáže k němu domů, poté zpět do garáže a nakonec zase k němu domů. Skončilo to tak, že jsem na scénu přišla já a ty doklady našla za 30 vteřin. Kdybyste viděli ten jeho překvapený pohled! Chudák, ani nevěděl, kam si ty doklady dal. Ještě, že mě má. :)
Takže pak jsme jeli do Baumaxu i s mým bratrem, který nestihl autobus domů. Poté následoval ještě Albert, protože jsem potřebovala koupit mamce čokoládu k svátku. No a když už jsme se blížili k domu a já si odepla pás, můj přítel mě překvapil. Místo, aby odbočil do uličky, tak jel dál rovně směrem na Ostravu. Musela jsem se smát. Nakonec jsme vymysleli, že si zajedeme na sushi, abychom ho konečně ochutnali. Já a můj přítel jsme si dali sushi s krevetami a můj bratr si dal sushi s lososem. Abych řekla pravdu, tak chuťově to nebylo až tak špatné, spíše průměrné, ale už bych si to asi znovu nekoupila. A všichni jsme skončili se stejným názorem. Sushi už asi ne. :)
Zdroj: Weheartit

Přeji Vám krásný zbytek dne.
Vaše Kikuš.

2 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena