pátek 15. ledna 2016

Co změnilo můj pohled na svět?

Příjemný večer Vám všem. :)
Dlouho jsem se tady neozvala, protože jsem to teď měla hodně náročné ve škole a byla jsem z toho dost psychicky i fyzicky zdeptaná. Všechno jsem viděla černě a nešlo to změnit. Ale teď už je mi mnohem líp, tak se s Vámi o něco podělím. :)
Jak jsem se již zmínila, měla jsem náladu pod psa. Co ji změnilo? Určitě to, že se situace ve škole zklidnila a ještě taky pár dalších věcí. :)
  •  KNIHA
Muž, který chtěl být šťastný. - ANO, TO JE ONA. Koupila jsem si ji před dvěma týdny a je naprosto skvělá! Donutí Vás se zamyslet a zjistíte spoustu zajímavých věcí, které Vás navedou na cestu k poznání. Příběh je o učiteli, který je na dovolené na Bali a rozhodne se navštívit známého léčitele, i když mu nic není. Léčitel určí diagnózu a tou je, že muž je sice zdravý, ale v životě není šťastný. Léčitel mu zadává různé úkoly a s každým sezením se dostávají blíže k poznání. Tato kniha mě naučila, že to, čemu věříme, se postupem času stává skutečností. Dále také to, že pokud něco chceme, tak se nemáme nechat odradit a jít si za tím. A jelikož je kniha i o Balijské kultuře, zaujalo mě jedno balijské přísloví: Jíst příborem je stejné, jako milovat se přes tlumočníka.“ 

  • JÓGA 
Jóga je jednoduše mojí srdeční záležitostí! :) Jelikož jsem teď dva týdny neměla na nic pořádně chuť, schytalo to i mé jógové cvičení, které jsem zanedbávala. Ale obrátila jsem a včera jsem se do ní s vervou pustila! Musím Vám říct, že jsem se tak uvolnila a byla plná pozitivní energie, že jsem tomu sama nemohla uvěřit. Opravdu jsem to potřebovala. Pochopila jsem, jak moc mi jóga pomáhá a je součástí mého života.


  • POKEC S KAMARÁDKOU 
Tak ten mi chyběl ohromně! Dnes jsem si ho mohla odškrtnout z imaginárního seznamu náladu-zlepšujících aktivit. Všechno jsem ze sebe vypovídala a úplně jsem zapomněla na to, že jsem dnes vůbec byla ve škole. Člověk se vždycky tak odreaguje. :) Hold je to někdy potřeba.

- Jako bonus Vám tady přidám video ze Silvestra. :)
- Přeji Vám nádherný klidný víkend. Mě čeká oslava narozenin. :)

Vaše Kikuš.




2 komentářů:

  1. Túto knihu mám doma a od tohto autora aj Boh vždy cestuje inkognito a obe mi zmenili úplne pohľad na svet :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Mně v pondělí přijde kniha "Den, kdy jsem se naučil žít" :) a už se na ni moc těším! :)

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena