čtvrtek 31. prosince 2015

Čas a popřání do Nového roku

Sedím v křesle ve svém pokoji a na tvář mi dopadají paprsky sluníčka, které venku svítí. Nabádá mě k tomu, abych ještě rychle napsala pár vět, a potom vyrazila ven za svým přítelem, s kterým budu strávit Silvestra.

ZÍTRA ZAČÍNÁ NOVÝ ROK A TO ZNAMENÁ ZAČÍT OD ZNOVA. BUDEME PSÁT DALŠÍ KAPITOLU SVÉ VLASTNÍ KNIHY A JE NA NÁS, CO V NÍ BUDE OBSAŽENO.

 Chtěla bych se s Vámi podělit o čas, kterého není nikdy dost. A proto píšu tento článeček, abych alespoň trochu poukázala na to, že vždycky to jde nějak zařídit a ten čas si člověk prostě udělá.

PROTOŽE ČAS JE TO, CO NÁS V ŽIVOTĚ NEJVÍCE OVLIVŇUJE. TO, CO MNOHDY TAK POSTRÁDÁME. ZANECHÁVÁ V NÁS I NA NÁS STOPY, KTERÉ NEMUSÍ BÝT VŽDY NA PRVNÍ POHLED VIDITELNÉ, ALE ČASEM VYPLAVOU SAMY NA POVRCH. 

 Možná je pro Vás dnešek dnem, kdy uvažujete nad tím, jaký byl Váš rok 2015 a pomalu přemýšlíte nad tím, jaké bude Vaše novoroční předsevzetí. A jak začnete rok 2016. Tento rok mohl být pro mnohé z Vás otřesný, plný zklamání, nesplněných přání, ale také mohl být radostný, plný dobrých zpráv a zážitků. Vždycky se najde něco, co za ten rok stálo za to. Protože i ve tmě, můžeme nalézt světlo.

CHTĚLA BYCH VÁM VŠEM POPŘÁT KRÁSNÝ NOVÝ ROK, KTERÝ BUDE PLNÝ POZITIVNÍ NÁLADY, RADOSTI, PŘÍLEŽITOSTÍ A NÁPADŮ. DĚLEJTE TO, CO MÁTE RÁDI A USMÍVEJTE SE, PROTOŽE ÚSMĚV JE HEZČÍ NEŽ MRAČENÍ SE. 


Vaše Kikuš.

0 komentářů:

Okomentovat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena