středa 1. července 2015

Zážitky minulého víkendu

Ahoj, dnes mám překvapivě čas, jelikož brigáda mi pro dnešek odpadla. Takže využívám tuto možnost a něco málo Vám tady napíšu. Kdyby jste chtěli vidět videa a fotky, zkoukněte můj Instagram. :) Tak, a teď už se mi do uší dostává hudba, kterou momentálně poslouchám a já začínám psát..

V pátek jsem byla na návštěvě základní školy, kde jsem chodila. Měli tam takové to typické rozloučení, tak jsem se šla podívat. Zároveň jsem potkala pár svých bývalých spolužáků, takže jsme pokecali o tom, co je nového, jak se máme apod. Taky jsme byli za zástupkyní školy (zároveň je to má sousedka) a popovídali jsme si i s ní. Bohužel, během našeho vyprávění jí nedopřáli ani trochu klidu. Neustále za ni někdo chodil a volal jí. Bylo vidět, že paní zástupkyně se jen tak nezastaví. Později, kolem čtvrté odpoledne přijel Tomáš (přítel) i s rodiči a měli jsme grilovačku. Tomáš ještě přivezl i hermelín, protože ho miluje. Naložil ho bezvadně, takže jídlo bylo opravdu skvělé. Jak hermelín, tak i kuřecí či vepřové maso. Večer jsme s Tomášem ještě jeli na Sweetsen fest, což je takový festival Frýdku-Místku. Jeli jsme tam pouze na kapelu Mirai, která se proslavila písní: Dítě robotí. Jejich vystoupení trvalo hodinu a byli úžasní! Předvedli nádhernou světelnou, balónkovou i hudební show. Stálo to za to! :)

V sobotu přijel Tomáš a jeli jsme jeho krásnou novou Felicii do Staříče, kde jsem měla vystupovat na akci: „10 let TV Kabátice“. Generálka byla v 15 hodin a akce začínala oficiálně v 17 hodin. Zpívala jsem písničku od kapely The Vamps. Měla rychlejší rytmus, takže publikum to krásně roztleskalo a hned byla moje tréma pryč a řekla bych, že se vystoupení i celá tahle akce vyvedla nejlíp, jak mohla. Vystupoval zde i kouzelník Reno Black. Ty jeho kouzelnické triky mě mnohdy úplně vyvedly z míry. Fakt bomba! Ze Staříče jsme jeli pro Taťku od Tomáše a namířili jsme si to na Zvěřinové hody. S Tomášem jsme měli Srnčí guláš. Byl výborný! Tomáš u nás ten večer spal. :)

V neděli byl u nás Tomáš ještě do jedné odpoledne, a pak jel domů. My jsme potom jeli k prababičce a pradědovi. Strávili jsme u nich celé odpoledne, ale bylo to fajn.

A jak jste prožili víkend Vy? :)
Vaše Kikuš.

Pro letošní rok bylo symbolem spojení dvou měst. Frýdku a Místku.


2 komentářů:

  1. znie to ako skvelý víkend! :) ja som ten svoj trávila s rodinou, fotením :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byl to skvělý víkend! :) I takový zážitek je krásný! :)

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena