neděle 31. května 2015

Slunečný den mě dohání k úsměvu

Sedím na posteli, jsem nabitá energií z ranní kávy, kterou jsem si dopřála a dopadají na mě paprsky slunce, které se probíjejí oknem. To sluníčko mě pošťouchává k úsměvu. Konečně je venku krásně.
Je neděle ráno a já se nemusím nic učit, jelikož zítra máme ředitelské volno. Už jen tato myšlenka mě těší. :) Venku je nádherně a na obloze není ani náznak šedivého chmurného mraku. Dneska to vypadá minimálně na procházku. :)
Píši tento článek a nemůžu se přestat usmívat. Je to nádherný pocit. Často jsem protivná a plná negativní nálady, ale dnes je to jinak. Úsměvy bych mohla rozdávat a nějaký ten kus pozitivní nálady se taky určitě najde. Přece jenom, úsměv není tak náročný na svalstvo, jako mračení se.

I když mám jako žena často své nálady, ráda se směju a to dost často. Ať už vtipu, bláznivé události, nebo totální blbosti. Říká se, že smích prodlužuje život. Mě osobně by zajímalo, o kolik minut, dní, let..jsem si svůj život prodloužila. Jednou, když jsem projížděla internet, narazila jsem na jeden citát: „Život je krátký. Usmívej se, dokud máš všechny zuby.“  I tímto bychom se mohli inspirovat. :D
Určitě se dnes usmívejte a užívejte si krásného dne! :) Nikdy nevíte, komu svým úsměvem zlepšíte náladu a kdo se do Vašeho úsměvu zamiluje. :)
Vaše Kikuš.

2 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena