středa 20. května 2015

Poklidné odpoledne a tip na zlepšení angličtiny

Ahoj čtenáři! :)
Jelikož dnes odpoledne panuje venku chmurné počasí, které né a né se změnit, jsem doma ve svém pokoji, což je pro mě můj "umělecký koutek", kde píšu vše, co mě napadne. Sedím na posteli, vedle sebe mám položený notebook, který jsem si vypůjčila od bratra a popíjím čaj. Ve vzduchu je cítit broskev. Mám totiž zapálenou vonnou svíčku. Dokonalá atmosféra pro napsání článku.

Jelikož se chystám jet na výlet do Milána, překonala jsem se a začala jsem se učit alespoň základy italštiny. Přece tam nepojedu jako úplné pako, které ani neví, jak slušně italsky pozdravit. Výlet je organizován školou a je pro obor Cestovního ruchu a možná i Gastro, či jiné obory. Z naší třídy nás jede jen hrstka, přibližně 6 lidí. Ze začátku se mi do Milána moc nechtělo. Původně jsme totiž měli jet do Belgie, o tu jsem měla zájem více. Každopádně jsem změnila názor a do Milána se opravdu těším. Jedeme na začátku června, což je optimální období. V Itálii bude krásně teplo. :)
Dále mám pro vás takový tip. 
- Když jsem ještě chodila na základní školu, měli jsme skvělou angličtinářku. Ta, nám doporučila jednu stránku, na kterou jsem začala chodit častěji až teď. Nějak na to nebyl vždycky čas, ani chuť. TATO stránka je skvělá pro lidi, kteří potřebují, nebo mají zájem zlepšit si angličtinu. Najdete na ní plno seriálů, nebo filmů v angličtině, popř. s anglickými titulky. Určitě se vám to bude hodit! :)

Vaše Kikuš.

2 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena