středa 6. května 2015

Na kafíčku s kamarádkou

Dneska jsme měli jako školní program Sportovní den a měli jsme jít k Bašce. Jenže s tím deštivým počasím co venku dnes ráno panovalo by bylo zbytečné na takový výlet chodit. Z toho důvodu nás učitelé vzali do města a dali nám rozchod na hodinu a půl s tím ať jdeme do Frýdy nebo do McDonaldu.
Každý šel tam, kam chtěl. Já jsem šla s kamarádkou do McDonaldu na kafe. Přesněji, jsem si dala cappuccino a ona si vzala café latté. Povídaly jsme si o všem možném a dokonce jsme časem zjistily, že kousek od nás sedí Američané. Zřejmě tady byli kvůli MS v hokeji. 
Někdy je dobré jít si jen tak sednout s kamarádkou někde do restaurace, kavárny.. a popovídat si. Pročistíte si tím hlavu, dozvíte se něco nového, odpočinete si a zbavíte se alespoň na chvíli stresu, či přebytečných nervů. 
Navíc, to cappuccino vypadalo nádherně. Skoro mi bylo líto ho vypít. :D Další plus bylo to, že po ránu tam nebylo moc lidí, takže byl celkem klid. Když je velké rušno, člověk si tolik neodpočine a možná ani nemá takový zájem o konverzaci, než když je v klidném prostředí. Hold mluvit, když vás ten druhý neslyší, nemá cenu. 
Vaše Kikuš. 

1 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena