úterý 2. prosince 2014

Christmas Tag

Zdravím všechny čtenáře! :-)
Rozhodla jsem se, že se připojím k většině blogerů a napíšu Vánoční tag. Nechala jsem se inspirovat některými blogy, vymyslela jsem pár vlastních otázek a vybrala jsem ty, které mi padly do oka nejvíce. Tak jdeme na to! :-)

1. Který film v období Vánoc je tvůj nejoblíbenější?
K Vánocům podle mě patří film Sám doma, který opravdu můžu vidět milionkrát a nikdy mě neomrzí. :-)

2. Jaká je tvá nejoblíbenější vánoční barva?
Když se řeknou "Vánoce" vždy si automaticky představím červenou, zelenou a zlatou barvu. Podle mě tyto barvy k Vánocům jednoduše patří.

3. Čaj, káva nebo horká čokoláda?
Horkou čokoládu v zimě miluju! akorát, že doma ji máme jednou za čas, takže většinou čaj. A když čaj, tak ovocný, mátový, nebo zelený.

4. Dáváš, nebo radši dostáváš dárky?
Určitě je raději dávám! Když dostanu dárek, je to většinou chvilkové nadšení, které mě časem přejde, ale když někomu dárek dávám a vidím, jakou má i z maličkosti radost, tak je to něco úžasného. Jsem ráda, když můžu udělat radost lidem, které mám ráda.
5. Je váš stromeček živý, nebo umělý?
Umělý. 

6. Nejoblíbenější vánoční písničky?
Líbí se mi většina vánočních písniček, ale nejraději mám dvě. Shake up christmas od Train a All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey.

7. Kdy jsi zjistila pravdu o Ježíškovi a co jsi dělala?
Kdy přesně, to už si nevybavím. Pamatuju si jen, že se o tom bavili děti ve škole, takže jsem něco tušila asi 2 roky předtím, než mi mamka řekla pravdu. Tak nějak jsem to z ní dostala. :-D

8. Jak obvykle trávíš čas vánočních prázdnin?
Většinou sleduju v televizi vánoční filmy a pohádky, čtu knížky, jdu ven s kamarády, jezdíme za rodinou nebo jen relaxuju poblíž zapálené vonné svíčky s čajem nebo horkou čokoládou. 

9. Jsi v balení dárků profesionál, nebo ti to nejde?
Upřímně si myslím, že jsem takový střed. Někdy se to povede a někdy zase ne. 

10. Jak obvykle probíhá Štědrý den u vás doma?
Většinou když vstaneme, tak taťka nebo mamka(to je podle toho, jestli je mamka ráno v práci nebo ne) chystá bramborový salát, smaží kapra a pro nás "děcka" kuřecí řízky či pangasiuse, protože kapra nejíme. Pak se vaří rybí polévka. Oběd se ten den nevaří. Potom koukáme na televizi apod. Na vánoční stromeček dáváme čokoládové kolekce a kolem 16-17h se jdeme každý osprchovat, převléknout do "slavnostního". Já nachystám příbory, talíře(pod talíře drobné), skleničky.. no a když je vše nachystané, tak si sedneme ke stolu a začneme jíst.  Od stolu nikdo neodchází, dokud nedojí všichni. Ve chvíli, kdy jsou najedení všichni, mamka vezme zvoneček, zajde se podívat do obýváku, zazvoní a my pak jdeme za ní. Pak obvykle zpíváme koledu u stromečku a nakonec rozdáváme dárky.   

Tímto bych zakončila můj Vánoční tag. Pokud chcete, můžete na stejné otázky odpovědět v komentáři. :-)
Vaše Kikuš

2 komentářů:

  1. Umělé stromky jsou nejlepší. (y) Tvrdí to i přítelova mamka, prý z nich aspoň nevylezou nějaké odporné breberky. :D
    To kakao, co tam máš na obrázku, mě tak motivovalo, že si jdu udělat taky. :3 :D

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena