středa 8. listopadu 2017

Mé radosti za posledních 14 dní

Milí čtenáři, poslední dva týdny jsou šťastné i nešťastné, možná, že vám někdy o tom nešťastném i něco napíšu, ale dnes se budu soustředit na to šťastné. :-)
Jak už jsem se zmínila, poslední dva týdny jsou veeelmi zajímavé! :-) Asi jsem byla obrovitánsky hodná a navštívil mě skřítek štěstí, jelikož jsem vyhrála v instagramové soutěži od jogamarketu moc pěknou knížku a sprej na podložku. Už se těším, až sprej použiju. Voní po eukalyptu, rozmarýnu a mátě. :-)


Dále jsem dostala od mého taťky bylinkový polštář a pončo. Polštář voní po levanduli, meduňce a heřmánku. Má zklidňující a uspávací účinky (to už jsem měla šanci poznat :D), snižuje krevní tlak, působí na nespavost a nervové vyčerpání. :-) Můžete ho zakoupit v obchodě Slunce či Sluníčko - nevím přesný název, ve Frýdku-Místku nebo zde.  Pončo je z Šiva Shopu opět ve Frýdku-Místku. :-)





Také jsem vyhrála v soutěži jedné blogerky a příští týden by mi měla přijít výhra - krém značky Alverde. :-)

No a udělala jsem si radost jen tak a objednala jsem si z Ebaye jógové hodinky, které mi dnes přišly. Jen posuďte sami. Nejsou krásné? :-) A víte kolik stály? 48 Kč. :-D Taková fashion ozdůbka :D :D.




A teď něco z jiného soudku....minulý pátek jsme měli Stužkovák! Už jsem oficiálně ve stavu maturantském. :D Byl to skvělý večer! :-) Plno zábavy, hudby, tance, jídla, pití, lidí...boží! :-) Měla jsem proslov, takže do té doby jsem musela zůstat střízlivá. :D Přiznám se, že pak se mi už motala hlava, ale než jsem přijela domů kolem půl 1, tak jsem vystřízlivěla. :-)
Přidávám pár fotek :-)




 
 

Přeji vám krásný zbytek večera. :-)
Vaše Kikuš.

2 komentářů:

  1. To pončo vypadá jak éry Květinových dětí, to mu ale dodává na jedinečnosti ;). Vypadá jako ručně dělané, to je plus :) ♥.
    Závidím ti stužkovák, my ho asi nemáme, aspoň myslím o.O ...

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena