pondělí 18. září 2017

Slavíme lásku

Tento článek bude trochu jiného druhu než ty, které zde byly v poslední době zveřejňovány. Dnes bych se totiž chtěla podělit o událost z mého osobního života.
Protože dnes - 18.9.2017 jsou to přesně 3 roky. 3 roky vztahu, 3 roky lásky, 3 roky od první nesmělé pusy na LÍČKO a té podstatné otázky - Budeš se mnou chodit?
ANO!
ANO!
ANO!
KONEČNĚ!...jupijééééj. <3
Chvíli trvalo, než jsme se k sobě dostali. Taky to vypadalo, že se to možná ani nestane. Nakonec ale jiskra přeskočila! Co jiskra..dokonce hotový plamen! :-D


A ten plamen hřeje a hoří doteď. A je to jenom dobře. Přikládáme, přikládáme a ono to pořád hoří. To je boží. :-) Někdy to pěkně jiskří - i v tom horším smyslu. Ale vždycky se to uklidní a je to zase super. A čím to je? Já vám to teda povím. Je to KOMUNIKACÍ. Vždy je potřeba mluvit. Mluvit a mluvit. Pořád mluvit. O všem. O tom, jak jste se měli v práci, o tom, co cítíte, o tom, co vás strašně moc zlobí, proč vás to zlobí, ale také je dobré vyznat lásku. Alespoň já to teda potřebuju vědět a poslouchat. Ráda si poslechnu ty dvě kouzelná zamilovaná slůvka, které toho řeknou víc než dost. Někdy i taková stručnost stačí. Každopádně když vám přítel řekne, co se mu na vás líbí nebo to řeknete vy jemu, taky to udělá velké kouzlo. Minimálně vykouzlíte obrovský vděčný a zamilovaný úsměv! A to je prostě boží! :-) Opravdu! Na mou duši, na psí uši! :-)
Ta KOMUNIKACE je opravdu velmi důležitá. Sama jsem si zažila i to, když v sobě dusíte něco, co vás hrozně moc trápí a ono to bublá, bublá až to vybublá, praskne, vybouchne..jak to chcete nazvat, no a potom to nadělá pěknou paseku, to mi věřte. A je to úplná blbost. Protože pak se pohádáte a stejně se usmíříte. A v tu chvíli jsem si řekla, že jsem to měla říct hned, když mě to naštvalo. Ulevilo by se mi.


Kdysi jsem četla knihu, kde bylo psáno, že pokud se hádáme, a pak se usmíříme, pak je lepší hádat se co nejkratší dobu. Dám příklad: Pohádáte se s partnerem/partnerkou a třeba spolu nemluvíte i dva dny. Nakonec si to vyříkáte a usmíříte se. Stálo to za to, trápit se celé dva dny, přemýšlet o tom, a pak se stejně usmířit? Není lepší, trápit se třeba jen jeden den, a pak se usmířit? A nebo..trápit se jen jednu hodinu, a pak se usmířit? Zní to líp, nebo ne? :-) A řeknu vám důležitou věc, opravdu je to lepší! A opravdu to hrozně moc věcí ovlivňuje. :-)
Takže tím bych chtěla říci, že komunikace je základ dobrého a dlouhého vztahu. Opravdu! Samozřejmě, je tam plno dalších věcí, na kterých ve vztahu záleží, ale ta komunikace dělá hodně.
Svého Tomíka miluju! Obrovsky, nevýslovně! To ani nejde popsat. A ani to nechci popisovat, jelikož pak bych popisovala něco, co není pravda. Některé věci prostě nevyjádříte slovy. A není dobré si ty slova vymýšlet, když víte, že to stejně nevyjádří na 100%. A miluji ho i přes všechnu tu protivnost a náladovost, kterou má jak on, tak i já. A že to je někdy opravdu drsné. ALE následně je to zase krásné. Takhle to prostě je.
I přesto všechno spolu máme spoustu krásných zážitků, umí mě rozesmát, má mě rád takovou jaká jsem, podporuje mě v józe, v kurzech a v podobných věcech a jeho bezpečná a pevná náruč mě vždy uklidní a já se cítím nádherně, milovaně a krááásně. :-). Jsem velmi ráda, že můžu být po jeho boku už 3 krásné roky a zároveň věřím, že těch let bude víc. <3
A tím bych tento článek i zakončila. Užívejte si lásky, jelikož je krásná. Mějte se rádi, podporujte se, milujte se, lichoťte si a hlavně KOMUNIKUJTE! <3 :-)



Vaše Kikuš.



4 komentářů:

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena