čtvrtek 20. října 2016

Setkání s mým ochráncem

Krásný dobrý večer :) Dnes Vám budu vyprávět o události, která se stala už minulý pátek, ale já se k napsání tohoto článku dostala až teď, jelikož jsem měla školně nabitý týden.
Dne 14. října, tedy minulý týden, jsem měla možnost setkat se s mým ochráncem. Tedy spíše ochránkyní, protože ta moje je ženského pohlaví.
Tato akce se konala v salóně mé mamky a nakonec jsme tam byli jen 3. Což vlastně vůbec nebylo na škodu, protože z toho vznikl příjemný ženský večer.
Program byl takový, že nám Marcelka vysvětlila o co půjde, trošku jsme se rozpovídaly, a pak byla na řadě meditace.
Zapálily jsme svíčky, pohodlně si lehly a Marcelka nás začala uvádět do meditačního stavu. Měla velmi příjemný hlas, takže to šlo jedna báseň. Představovaly jsme si barevné spektrum, které procházelo naším tělem a následně vycházelo pupkem ven a tvořilo ochranný obal našeho těla.
Bylo to úžasné. :)
Po meditaci přišla řada na našeho osobního ochranného strážce. Marcelka mi tu mou nádherně a s velkým zájmem popsala. Podle jejího výkladu, je má strážná bytost podobná mně, protože mě bere jako svůj ideál. Vyzařuje ze mně bílá třpytivá barva, jako když zasvítí slunce na sníh a v této barvě je také oděná má strážkyně. Mám v sobě obrovskou sílu a prastarou moudrost.  Mám si věřit, nevzdávat se, být na sebe milá, dávat najevo, že se mi něco nelíbí, nestresovat se kvůli škole, obklopovat se přírodou  a také mám prý dar rozumět řeči víl. :)
Krom výkladu jsem měla možnost položit své strážkyni pár otázek. Otázky jsem pokládala v duchu a strážkyně mi odpovídala prostřednictvím Marcelky. Bylo to tak magické a neobvyklé. Odpovědi naprosto seděly. Byla jsem ohromená! :)
Celkově bych tento zážitek chtěla zhodnotit, jako velmi poučný, zábavný a fascinující. Doufám, že budu mít ještě někdy možnost toto zažít. :)
A co vy? Máte taky nějaký podobný zážitek? :)
Vaše Kikuš.
Zdroj: Pinterest




8 komentářů:

  1. Jej já mám takových zážitků strašně moc! Musel to pro tebe být úžasný zážitek, protože si pamatuji své první setkání s andělem a bylo to opravdu nezapomenutelné! :) Budu o svých zážitcích postupně psát na svůj blog :).

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to zajímavě a asi bych do toho taky šla, mít tu možnost :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som sa stretla so svojim astrálnym mentorom i duchovnými sprievodcami, ale nemyslím si, že ti môže niekto opísať toho tvojho. Ty si tá ktorá ho vidí. Ty si tá ktorá vie a cíti, nie niekto iný...

    Preto mi to celé príde len ako hypnóza, čo je v praxi vedená meditácia. Podstúpila som ju, preto ten rozdiel poznám. Prirodzene to tiež sedelo, lebo dotyčná osoba sa ťa predtým pýta na sériu otázok, je to ešte jednoduchšie, keď ste známy a už ťa pozná. Ona ti povedala čo si predstaviť, ty si to tak urobila a prijala tú predstavu... Ona ti len opísala to, čo si chcela vidieť, tak to vidím ja. Dala formu tvojim očakávaniam.

    Ja so svojim astrálnym (duchovným) mentorom komunikujem bežne bez prostredníka. Podľa mňa by to jeho odpovede zbytočne skresľovalo a je to zbytočné, keď ja sama som schopná plne precítiť jeho prítomnosť a začuť jeho odpovede. Mala by si to skúsiť i týmto spôsobom, je to jednoduchšie a nič ťa to nestojí, jediné čo treba, je nastaviť si hranice... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš zajímavý pohled na tuto problematiku. :) Nebráním se tvému názoru ani doporučení, takže jsem ochotná to vyzkoušet i tímto způsobem. :) Děkuji. :)

      Vymazat
  4. Ja som bol veľmi dlho skeptický v týchto veciach a ešte pred týždňom by som ti povedal niečo na spôsob toho, že svojho ochrancu vidím každé ráno v zrkadla :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to chápu. Každý na takové věci není. Obzvlášť u mužů je to častý "problém". :)

      Vymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena