čtvrtek 29. září 2016

Jógovinka (Jógová novinka)

Dobrý večer :)
Tento článek se týká hlavně minulého pátku, kdy jsem měla možnost naživo poznat jednu slečnu. Jmenuje se Kirsten a díky ní mám kupu inspirace a dobré nálady ještě týden po našem setkání.
S Kirsten jsme si psaly už o prázdninách ohledně jógy. Má totiž kurz instruktorky jógy a bydlí ve stejném městě jako já, kde se takový mladý člověk těžko hledá. Nebo spíš takhle. Osobně neznám žádnou instruktorku jógy, která by mi byla tak věkově blízko.
Jak jsem se již zmínila, sešly jsme se minulý pátek a předčila moje očekávání. Konečně se v mém životě objevil někdo, kdo se taky věnuje józe, je přibližného věku jako já a můžu se od ní učit. Byl to skvělý pocit! :)
Venku jsme byli asi 3 hodiny a podle mého názoru, jsme si velmi padly do oka. 3 hodiny uběhly jako nic, dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí ohledně Ashtanga jógy, kurzu na instruktora jógy apod.
A víte co? Od středy k ní budu chodit na kurzy! :)) Těším se jako malá holka. Srdce mi doslova skáče radostí.
Jen málokdy najde člověk druhého člověka, který mu takhle sedne. A obzvlášť člověka, který Vás může podpořit na Vaší cestě osobního duchovního rozvoje. :)
Jak praví jedno přísloví: „Když je žák připraven, učitel se najde…“ 
A co Vy? Plánujete začít chodit do nějakého kurzu a nebo už třeba chodíte? :) 


Vaše Kikuš.

12 komentářů:

  1. Jóga je úplne super. Predtým som chodievala aj na cvičenia no odkedy som na materskej toho času teda niet. Ale stále kým malý spí zapnem si net a podľa youtube cvičim na chrbticu. V poslednej dobe ma bolí chrbát tak teda už niečo treba robiť. Ma veľmi harmonizacne cviky a robi to dobre. Tak nech v tom najdeš zalubenie ako ja.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajéje, tak doufám, že ti jóga pomáhá. :)

      Vymazat
    2. Určite na sto percent. Po fyzickej i psychickej stránke. Hlavné je to dýchánie ktoré harmonizuje vnútro. Určite by mi bol lepší kurz ale momentálne som vďačná za knihy i youtube.

      Vymazat
    3. Ano, kurzy doporučuji. :) Ale i videa jsou skvělá. Např. Od Yogabycandace, Jóga s Térou, Yoga with Adriene aj.

      Vymazat
  2. Kristý, závidím ti, že si potkala učitele jógy, který je ti blízký. Já na to bohužel zatím štěstí neměla a dost mě to mrzí. Jógu už dělám tolik let, ale někoho inspirativního, kdo by mě někam posouval v té spirituální části bohužel nemám. Možná je to tím, že jsem se věnovala jen powerjóze a teď bikram, kde je to spíš o tom fyzickém cvičení. Loni jsem chodila na kurz ashtangy, která mě strašně bavila, ale z časových důvodů jsem nemohla pokračovat, ale mám po novém roce v plánu se znovu přihlásit a žít víc jógou než teď. Strašně moc bych si přála si jednou udělat kurz učitele jógy, ale k tomu bych potřebovala toho svého pravého učitele. Tak snad se mi to poštěstí. A těším se na další podobný článek :-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si chci udělat jednou kurz a věřím, že si tento sen obě splníme. :) Přeji hodně štěstí při cvičení a děkuji za krásný komentář. :)

      Vymazat
  3. Já dělám jógu jenom sama podle videí, a nejvíc mě inspirovala Jillian Michaelsová, ačkoli je to fitness trenérka. Potkat někoho takhle naživo musí být naprosto úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé! :) Každý nějak musí začít. :)
      Ano, to je. :)

      Vymazat
  4. Najít toho správného lektora je mpc důležité. Jsem ráda, že se ti to povedlo. Sama chodím jednou týdně cvičit a užvsi to bez jogy moc neumím představit.

    OdpovědětVymazat
  5. Jógu mám moc ráda, hlavně tu ashtanga :). Do nějakého kurzu bych ráda chodila, ale kvůli mé práci to zatím není možné :(.
    FitBlogies

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že pokud máš cvičit jógu, vesmír se spojí, aby ti to vyšlo. Dřív nebo později. :)

      Vymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena