pátek 26. srpna 2016

Jíst, jógovat a milovat

Pěkný večer. :)
Tohle bude takový krátký článek, spíš takový informativní. :) Zapojila jsem se do jóga výzvy, která trvá měsíc a jde o to, že Vám každý den v 6:00 ráno přijde na email video, které je na daný den. Pokud se do této jóga výzvy chcete zapojit, najdete ji na stránkách http://www.spojujenasjoga.cz/. :)
Momentálně mám za sebou druhý den a je to super. Opravdu Vás to donutí se józe věnovat. Jedinou nevýhodou je, že videa jsou převážně v angličtině, takže se musíte pozorně dívat na video.
Další věcí je, že za toto léto mám přečtenou už hromadu knih (článek o nich plánuji po konci letních prázdnin). No a momentálně čtu knihu Jíst, meditovat, milovat a já tu knihu prostě miluji! Je úžasná! Je v ní, jak už vypovídá název - jídlo, meditace, jóga, láska. Samé dobré věci. A taky hezké prvky italštiny. Spisovatelka v ní například říká, že si oblíbila slovo attraversiamo (přejděme na druhou stranu) a já musím přiznat, že když jsem si ho v knížce přečetla, taky mě velmi zaujalo. Zní moc hezky a něco na tom slově je.


Tuhle knížku čtu jedním dechem, ale ve skutečnosti ji nechci dočíst, jelikož dočíst tak skvělou knížku je snad hřích. Velmi mě baví, motivuje a inspiruje a při představě, že ji za chvíli dočtu se děsím. Ano, přijdou jiné knihy, které jsou taky zajímavé, ale tahle..tahle je prostě NĚCO.
Má v sobě všechno, co mám jako žena ráda. Prostě ideál. Tuhle knihu Vám můžu jen doporučit. Může Vám změnit život. Hlavně v době, kdy nevíte co se sebou. - Tahle knížka Vás může motivovat.
Ta italská část mě tak inspirovala, že když mi dneska otec dovezl vytouženou mozzarellu, hned jsem si z ní udělala takový menší letní salát i s rajčaty, balkánským sýrem, olejem a kořením.
Tahle kniha mě neustále něčím překvapuje a inspiruje a já si musela vzít zvýrazňovač, abych si každou zajímavou myšlenku mohla poznačit. Tohle mi poradila mamka. Možná se takhle s knížkou správně nezachází, ale když je Vaše a je v ní tolik úžasných věcí, nejde to jinak. :D
Teď už jen stačí říct: jezte co hrdlo ráčí, meditujte tak často, jak chcete a milujte. :))



Mějte se krásně.
Vaše Kikuš.

4 komentářů:

  1. Film Jist, meditovat, milovat se stal mým nejoblíbenějším. Knihu jsem zatím nečetla. Za to film se také povedl. Určitě si udělej čas i na film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem viděla nedávno. A kdxž teď čtu knihu, řeknu ti, že tam toho hrooozně moc vynechali a změnili. :) Ale taky se mi moc líbil. :)

      Vymazat
  2. Tyjo ta joga vyzva me fakt zaujala! Joga me bavi, ale nemam cas chodit pravidelne na kurz a tohle, kdyz mi denne prijde video je tak super vec.

    Knizku jsem necetla ani nevidela film, ale vim, ze hodne lidi o tom mluvi, jednou bych se na oboje urcite rada vrhla. Jinak ted nedavno vysla kniha Co mi dala kniha Jist meditovat milovat (nebo tak nejak se to jmenuje) a pry je taky skvela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě se do ní určitě zapoj. :)
      Ano, vím o ní, ale moc mě neláká. :D

      Vymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena