středa 17. srpna 2016

Jeseníky - 5. a 6. den



Dobrý večer :)
Dnes po snídani jsme s přítelem brouzdali po internetu a pročítali brožurky, protože jsme vymýšleli, kam pojedeme na výlet.






Nakonec jsme si vybrali Olomouc. Rozhodli jsme se navštívit muzeum veteránů, kde můžete najít Škodovku, Tatru, Pragu aj. Připlatili jsme si za možnost focení a dostali jsme placku. :D Byla to pěkná pozornost podniku. Krom aut zde byly vystavené i motorky či staré telefony. Bylo se na co koukat. :)





Prohlídkou aut jsme se zabývali něco málo přes hodinku a následně jsme se vydali do nákupního centra Šantovka, kde jsme si dali oběd a také jsme šli do kina. Měli jsme rezervovaná místa na 13:30 na film Tajný život mazlíčků, ale jelikož byla v kině fronta až na chodbu, nakonec naše rezervace nevyšla, jelikož ke kase jsme se dostali asi v 13:35, takže jsme šli na pozdější promítání, tedy ve 14:30.





Během čekání jsme si trochu prošli nákupní centrum. Tom si koupil boty a já knížku. No jo, vzít mě do knihkupectví vždycky znamená utratit peníze. :D Koupila jsme si knížku Jíst, meditovat, milovat, o které vím, že byla zfilmována, kdysi jsem ten film možná i viděla, avšak nedávno jsem na tuto knížku četla skvělou recenzi a tak jsem si řekla, že si ji velmi ráda přečtu. :)




Tom se mi taky snažil vyhrát plyšáka z automatu, ale pokus byl marný. :D Nevadí, snažil se. :)
No a když přišla konečně řada na pohádku, tak jsme byli velmi spokojeni, jelikož pohádka byla moc hezká. Opravdu krásné zpracování.





A opravdu hezky prožitý poslední den. :)
Zítra už nás čeká akorát odjezd domů, na který se moc netěším. Zalíbilo se mi tady. :)
Vaše Kikuš.

4 komentářů:

  1. Komu by se tam nelíbilo :p. Tu pohádku zkouknu, už jen ten název zní prima :).
    http://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle retro styl aut se velmi líbí mému přítelovi. Ale v dnešní době už se s nimi jezdit nedá. Na dálnici by vás ukamenovali a na vedlejší by zase nadávali. Jinak ale stále vypadají luxusně. Ideální pro sběratele nebo výstavy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou nádherná. :)
      Každopádně ještě pořád se najdou tací, kteří si svého veterána na dálnici vytáhnou. :D

      Vymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena