středa 30. března 2016

Schovaná v peřinách


Ahoj čtenáři, přeji Vám nádherné odpoledne a věřím, že to Vaše je lepší, než to moje. Já momentálně sedím v posteli, na nočním stolku mám ovocný džus, teploměr, sprej do nosu a kapesníky. Takhle tady přežívám druhým dnem. Nemoc se mě chytala už od pátku, ale úplně mě dorazila až včera, kdy jsem měla i horečku.

Ale víte, co mě fakt potěšilo? O půl šesté přijel nečekaně můj přítel a přivezl mi džusy a mandarinky. Bylo to od něj tak krásné gesto, že mě tím úplně dojal. Ukáplo mi pár slz štěstí. Donutilo mě to se zamyslet. Takových kluků v dnešní době moc není a nebylo to poprvé. Je to můj romantik, který mě umí neustále překvapovat. Nejlepší bylo, když si lehl ke mně do postele a já mohla spokojeně oddychovat na jeho hrudi a i přes ucpaný nos chvilkami cítit jeho vůni.
Dnes už je mi o moc líp. Mamka mi včera dala studený obklad, takže už nemám ani teplotu a trápí mě akorát dusivý kašel a rýma. Ten kašel je opravdu nepříjemný, až mě z toho pálí plíce. Ale to se vyleží. :)
Minulý týden byly Velikonoční prázdniny a musím Vám říct, že jsem si je opravdu užila! Zacvičila jsem si jógu, byla jsem na Pustevnách s přítelem, mamkou, bratrem a matčinou kamarádkou, byla jsem na kafi s kamarádkou, navštívila jsem i nejlepšího kamaráda a v pondělí jsem byla opět s přítelem. Možná to mě tak odrovnalo. Neustále jsem někde lítala a na zdraví nebrala takový ohled. Asi jsem si myslela, že to prostě přejde. Kdo by chtěl být o prázdninách doma a nemocný?


Co mě ale trochu štve je nuda. Všechny mé knihy mám přečtené, seriály a filmy už mě nebaví a usnout se mi nedaří. Takže celý den jen ležím a občas se zamyslím. Má to i svá pozitiva. Člověk si uvědomí, že když je zdravý, nemá žádná omezení a může dělat co chce.
Když už se nudím opravdu moc, mrknu se na instagram, nebo si čtu články různých blogerek. Každopádně mi to vydrží jen chvíli, protože mě z toho pak štípou oči a jsem unavená. Takže jsem zase tam, kde jsem byla.
Dokonce jsem měla takový nápad, aby mi přítel donesl časopisy o autech. Alespoň se přiučím něco nového, a ho potěším tím, že se o dané téma budu zajímat. To máme dvě mouchy jednou ranou.
Na mě už ale opět padá únava, takže se s Vámi musím rozloučit. Přeji Vám krásný zbytek dne a budu moc ráda za nějaké tipy proti nudě. :)
Vaše Kikuš.








6 komentářů:

  1. Nudu při nemoci znám, člověk jen leží a leží. Hlavní je, že je ti už lépe. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím, co se týče postupného vyhynutí gentlemanů ;) přeji ti brzké uzdravení a proti nudě ti doporučuji kanál Carrie Hope Flatcher na Youtube ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle moc dobře znám. Je to otravný. :D Tak jen doufám,že už je ti líp. :)
    - Annie

    Articleswithannie.blogspot.cz ♥

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena