neděle 24. května 2015

Ohlédnutí za uplynulým týdnem

Pěkný večer všem, kteří zavítali na můj blog. :) Je nedělní večer a mě napadlo, že vám napíšu takový úryvek z toho, co se mi celý týden přihodilo za věci.
Začalo to v pondělí (jak jinak), byla jsem u mého přítele doma no a nějak jsme se nepohodli. Nebyla to přímo hádka, protože my se nehádáme, bylo to spíše něco jako "klidné uvedení věcí na pravou míru". Myslím si, že vinu má na tom Autoškola. :D Přítel má totiž zítra zkoušky a je dost nervózní. Zřejmě to má potom za následek to, že říká věci, které tak nemyslí. No..vyříkali jsme si to a všechno je zase v pohodě.

Pak je tady škola. Čeká mě ročníková práce, školní focení, výlet do Milána, na který se opravdu moc těším a spousta dalších věcí. Hlavně písemky, jelikož se blíží konec školního roku a učitelé potřebují známky ke klasifikaci. Je toho teď moc a zbytečně vznikají problémy tam, kde by nemusely.
V sobotu jsem také byla na cástingu Superstar. Strávila jsem tam několik hodin a myslela jsem, že mě ty nervy pohltí. Podle mého názoru byli až moc přísní. Volali si nás po pěti lidech a já šla jako poslední. Přede mnou nevzali ani jednoho z nich, což mě docela překvapilo, jelikož přes ty velké dřevěné dveře byly slyšet jednotliví lidé a jedna dívka mě opravdu překvapila, protože z jejích úst vycházely nádherné tóny. Bohužel komisi se to nelíbilo asi tolik, jako mně. Oporou mi byl můj přítel, který využíval volné chvíle k učení se autoškoly. :D

A nakonec dnešek. Ten jsem věnovala úklidu, sledování filmu, pokecu s tetou a čtením časopisu. Doufám, že následující týden se ukáže jako jeden z těch lepších. :)

Vaše Kikuš.

2 komentářů:

  1. akorát jsi zkurvila to dřevo ... stejně sse rozejdete

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za prvé, na to dřevo to napsal přítel a za druhé, vidím, že jsi člověk, který ostatním moc nepřeje :) Přeji ti hodně štěstí v životě s tímto přístupem ;)

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena