čtvrtek 28. května 2015

Novinky, filmový TIP a INFO

Sedím na posteli, hypnotizuju klávesnici a neustále dumám nad tím, co napíšu. Je pravda, že v posledních pár dnech se v mém okolí neudálo nic extra, o čem bych mohla napsat. Prožívám život studentky střední školy, která není zrovna ten typ, že by na školu dokázala kašlat, takže se neustále motám v prostředí školy a mého přítele. Je před koncem školního roku a učitelé nás zrovna nešetří. Včera jsem byla na vyhodnocování soutěží, kterých jsem se zúčastnila na naší škole. Často se podceňuju, takže umístění jsem nečekala. Každopádně byla jsem opravdu překvapená. Byla to školní biologicko-ekologická soutěž a školní chemická olympiáda. V obou dvou jsem se umístila na 3. místě, což mě dohání k úsměvu, jelikož trojka je mé oblíbené číslo, takže na tom asi něco bude. :D


Myslím si, že ten zápisník bude brzy plný nápadů ke článkům apod. Určitě se budete mít na co těšit. :) 
Dále mám pro vás filmový TIP. Včera, když jsem měla čas, zkoukla jsem nový film, který se jmenuje THE DUFF. Hraje tam např. Bella Thorne, kterou můžete znát ze seriálu: "Na parket!" Je to typický příběh o americké střední škole, plný žárlivosti, kyberšikany, lásky, touhy poznat něco nového aj. Určitě Vám ho doporučuju. :)

A nakonec slibované INFO. Do začátku prázdnin bych chtěla stihnout napsat článek o Miláně, taky nějaký photoshoot se kterým mi pomůže kamarádka a spoustu dalších věcí. Řekla bych, že mám nabitý program a můžu začít! :)
Vaše Kikuš.

4 komentářů:

  1. Konec školního roku ti vůbec nezávidím, to jsem úplně nesnášela, jak tě všichni učitelé honí a furt se musel dodělávat tisíc věcí. Ještě, že už to mám za sebou, ale přeju ti, ať to přežiješ. Jinak k třetímu místu moc gratuluju :-) Já bych se se svými vědomostmi na takové olympiádě umístila jako poslední :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti děkuji :) Já si myslím, že se zbytečně podceňuješ stejně jako já. :D Určitě by jsi to zvládla. :) Je třeba věřit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teď v deváté třídě a už vůbec nic ve škole neděláme :D
    Nevím, jestli je to něco, s čím bych se měl chlubit :D

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena