čtvrtek 21. května 2015

DIY-váza na květiny

Nemáte doma vázu, která se vám zamlouvá? Nechcete zbytečně vyhazovat peníze? Vytvořte si originální vázu podle vašeho vkusu! :) Mám pro Vás návod. ;)
Jelikož venku stále panuje chmurné počasí, které člověka jen tak ven nevyžene, pustila jsem se do úpravy mého nočního stolku. Na mém nočním stolku jsou fotky s mým přítelem, perníkové srdce a ubrus. Připadalo mi to takové obyčejné, bez "něčeho extra". Já mám ráda, když se můžu lišit něčím od ostatních. Nelíbí se mi, když je něco pořád stejné. Proto jsem včera odpoledne pracovala na změně vzhledu blogu a dnes jsem se tedy pustila do úpravy mého pokoje. A teď už jdeme na to! :)

Potřeby: Plechovka
                fix
                kousek papíru
                nějaký nůž
                nůžky
                lepidlo

Návod: Vezmeme si plechovku a nůž. Nožem odstřihneme vrchní část plechovky. Poté vezmeme do ruky nůžky a od odříznuté části začneme stříhat proužky. Tyto proužky poté ohneme. Pak vezmeme papír a omotáme ho podél plechovky. Ty části papíru, které se na plechovce překrývají potřeme lepidlem, aby papír na plechovce vydržel. 
Nakonec vezmeme fix (nebo cokoliv jiného) a vytvoříme "obal" této vázičky, podle sebe. Fantazii se meze nekladou. :) Pak už jen vložit do vázy květiny a mise je splněna! ;)

Krok 1
Krok 2
Krok 3


Krok 4
Krok 5
Krok 6
Krok 7
















Hned to vypadá lépe :)


Vaše Kikuš.




2 komentářů:

  1. Skvělý nápad! Dělala jsem něco podobného akorát z plechovky od voňavky. :)
    http://martinkacz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

© WorldofKristyna, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena